Минимальная сумма заказа на сайте 1000 грн.При самовывозе со склада минимальной суммы заказа нет.Склад в Одессе ул Серова 49 (ежедневно с 9.00 до 19.00) Доставка по всей Украине. Для магазинов цветов предоставляется WEB SHOP с супер ценами на товар
Графік роботи:

Открыты ежедневно с 9.30 до 19.00

Укр
0
Мій кошик

Блог

  • Букет яскравих гвоздик – урочистий подарунок на багато випадків життя. Подібним подарунком зрадіють і мама, яка отримала його на День матері чи іменини, і наречена. У разі червоні гвоздики з успіхом можуть замінити троянди. Такий букет може здивувати кохану людину, коли її подають на побачення або з нагоди річниці стосунків.
    8 грудня 2023
  • Торгівля квітами – порівняно специфічне мистецтво. Квіти та рослини – вироби ніжні, тому про їхню красу та свіжість потрібно дбати. Замовлення конкретних рослин у потрібний час – у конкретний час, день та пора року – це корисна навичка.
    8 грудня 2023
  • Квіти – невід'ємний елемент весільної церемонії, ювілею, іменин, народження дитини. Вони наголошують на урочистості події та одночасно є центральною частиною свята. Вибір кольорів не слід відкладати на останній момент. Планувати захід слід за кілька тижнів до запланованої дати.
    8 грудня 2023
  • Весілля або ювілей - момент, що запам'ятовується в житті. Кожна жінка мріє про святкову, красиву обстановку.
    8 грудня 2023
  • Серед троянд ми можемо вибрати сорти з різними квітками, повними, напівмахровими, без запаху, з тонким або сильним ароматом. У саду троянди – одні з найблагородніших квітів. Для повного щастя їм потрібно багато сонця і добре дренований ґрунт.
    8 грудня 2023
  • Квіти - чарівний і непідвладний подарунок часу для кожної жінки. Жіночий день 8 березня - чудова нагода порадувати оточуючих жінок. У це свято згадують не тільки про другу половину, а й про маму, бабусь і колег. Букет живих квітів передає емоції та викликає усмішку на обличчі одержувача.
    8 грудня 2023
Вгору